Table Vaccin

Lunch

Lunch-Formules

Lunch-Menu



Woensdag 20, donderdag 21, vrijdag 22 november


Carpaccio van St jacobsvrucht en gemarineerde zalm met Ponzu en Venkel

---

Kalfsrib-eye gegrilld witloof en knolselder

en prei


45,00

Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags


----------------------------------

ALL-IN Lunch

Woensdag 20, donderdag 21, vrijdag 22 november


Carpaccio van St jacobsvrucht en gemarineerde zalm met Ponzu en Venkel

---

Kalfsrib-eye gegrilld witloof en knolselder

--

Dame Blanche (aan tafel geserveerd!)

--

Koffie
65,00

Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags




Chef’s Deal

3 gangen keuze menu


Tartaar tonijn, Stracciatella-Burrata, gekonfijte tomaat

en herfsttruffel

of

Vitello tonato, gemarineerde pompoen, rode ui en rasp van kastanje

---


Pasta /verse wintertruffel /Parmezaan 


of

Fazant “Brabançonne” witloof, boschampignons, romige wildjus met aroma van Cognac

---


Tarte Tatin, vers vanilleroomijs - karamel - zeezout - gecarameliseerde amandel




Op woensdag, donderdag , vrijdag en zaterdag
zowel 's middags als 's avonds



80,00






{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x