Lunch
Lunch-Formules
Lunch-Menu
Woensdag 20, donderdag 21, vrijdag 22 november
Carpaccio van St jacobsvrucht en gemarineerde zalm met Ponzu en Venkel
---
Kalfsrib-eye gegrilld witloof en knolselder
en prei
45,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
----------------------------------
ALL-IN Lunch
Woensdag 20, donderdag 21, vrijdag 22 november
Carpaccio van St jacobsvrucht en gemarineerde zalm met Ponzu en Venkel
---
Kalfsrib-eye gegrilld witloof en knolselder
--
Dame Blanche (aan tafel geserveerd!)
--
Koffie
65,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
Chef’s Deal
3 gangen keuze menu
Tartaar tonijn, Stracciatella-Burrata, gekonfijte tomaat
en herfsttruffel
of
Vitello tonato, gemarineerde pompoen, rode ui en rasp van kastanje
---
Pasta /verse wintertruffel /Parmezaan
of
Fazant “Brabançonne” witloof, boschampignons, romige wildjus met aroma van Cognac
---
Tarte Tatin, vers vanilleroomijs - karamel - zeezout - gecarameliseerde amandel